Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden
 • Hamalandschool
  Van Ostadestraat 17
  7131 VB Lichtenvoorde
  T 0544 - 37 17 38
   
  Wij bieden speciaal onderwijs aan kinderen die extra ondersteuning nodig hebben vanwege een verstandelijke of meervoudige beperking. We zien hun mogelijkheden en gaan onvoorwaardelijk voor hun ontwikkeling.

samenwerking

 • Vanuit de school vindt samenwerking met andere organisaties plaats.

 

​Wet Passend Onderwijs.

Deze wet moet er voor zorgen dat ieder kind een passende onderwijsplek krijgt. Om dit te realiseren werken alle scholen binnen een regio samen in een samenwerkingsverband. Zij zijn samen verantwoordelijk voor het bieden van een passend onderwijsaanbod voor alle leerlingen in hun regio, ongeacht hun onderwijsbehoefte. Meer informatie over passend onderwijs kunt u vinden op www.passendonderwijs.nl
De Hamalandschool maakt deel uit van het Samenwerkingsverband Oost Achterhoek en PO Doetinchem.
Op de websites van de samenwerkingsverbanden kunt u meer informatie over passend onderwijs en de toelaatbaarheidsverklaring vinden.
 
Het Bariet voor VSO maakt deel uit van Samenwerkingsverband Slinge-Berkel en samenwerkingsverband VO Doetinchem.
 
 

Samen werken 

Dit doen wij met verschillende instanties denk bijvoorbeeld aan het regulier onderwijs, speciaal basisonderwijs, verschillende scholen voor speciaal onderwijs, zorgaanbieders (kindercentra, zorg- en wooninstellingen) en organisaties met specialisme in bijvoorbeeld epilepsie of autisme. Door de samenwerking kan de expertise voortdurend worden gedeeld en uitgebreid ten voordele van de leerling.

samenwerking

:

Help (nieuw venster)