vervanging

• Medewerkers die afwezig zijn worden doorgaans vervangen.
Het kan voorkomen dat medewerkers afwezig zijn vanwege ziekte, studie of andere redenen. Voor de vervanging hebben we vaste mensen vanuit de invalpool.
Doorgaans lukt het om goede inval te regelen en de continuïteit te waarborgen.
Wanneer een leraar afwezig is en vervanging niet mogelijk is, begeleidt een extra klassenassistent de klas. In dat geval is er altijd een leraar nabij die verantwoordelijk is.

Mocht blijken dat ondanks alle inspanningen geen vervanging voorhanden is, dan kan het zo zijn dat de leerling thuis moet blijven. De leerling wordt nooit op dezelfde dag naar huis gestuurd. Wij zullen dit altijd door middel van een brief aankondigen.

Bij ziekte of afwezigheid van de individuele zorgondersteuner wordt vervanging verzorgd door de zorgaanbieder.

het team