Huisvesting

• Onze school is gelegen in een groenrijke omgeving naast het centrum van Lichtenvoorde.

Onze leerlingen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar volgen de lessen aan de van Ostadestraat 17 in Lichtenvoorde.

Met ingang van 1 augustus 2016 is het Aladon SO ondergebracht in het gebouw van de Hamalandschool. De beide scholen werden samengevoegd en een nieuwe volledige gerenoveerde school ontstond. Er vindt een intensieve samenwerking plaats met Zozijn. Zozijn is onze samenwerkende partner voor de zorg. Ook is het ATC hier gehuisvest. Het Bariet beschikt over een Arbeids Training Centrum (ATC) Hier worden de arbeids- en werknemersvaardigheden getraind.

Huisvesting