Sint-en-pieten-weer-op-de-Hamalandschool

• Sinterklaas had gelukkig weer tijd gemaakt om ons te bezoeken! Hij kwam dit jaar met 3 pieten.
​​In de hal werd Sinterklaas en zijn pieten welkom geheten door directeur Johan en alle leerlingen!

Johan vertelde dat wij erg blij waren dat Sinterklaas weer tijd had gemaakt om ons te bezoeken!
En dit jaar met maar liefst 3 pieten: Piet Bibi, Gebaren Piet (deze piet kon niet praten en maakte gebaren) en Hoofdpiet.
Sommige leerlingen hadden een vraag voor Sinterklaas en mochten naar voren komen om het zelf te vragen. Sinterklaas had overal een antwoord op.
We hebben met muzikale begeleiding van Tonnie Weikamp nog een aantal liedjes gezongen voor Sint en zijn pieten.
Daarna gingen de leerlingen terug naar hun eigen klas om daar de sint en pieten te ontvangen.

Het was een erg leuke en gezellige morgen!​