Bouw C op bezoek bij boerderij

• Vandaag heeft groep Bouw C een bezoek gebracht aan boerderij: De Weiden in Beltrum.

​Een leuke ochtend op de boerderij.

Voor leerlingen in het speciaal onderwijs was het mogelijk om een bezoek te brengen aan een "zorg"boerderij.

Vorige week heeft de boerin van boerderij De Weiden in Beltrum in groep Bouw C uitgelegd wat er allemaal te zien en te doen is bij haar op de boerderij.

Vandaag ging de groep op bezoek bij de boerderij.
We werden ontvangen door de boerderij en zij bood ons een beker melk aan, melk rechtstreek van hun koeien.
Daarna kregen we een rondleiding over de boerderij, er waren: geiten, alpaca's, paarden, pony's, varkens, kalfjes en koeien.
Ook mochten we kijken in de melkstal waar de koeien worden gemolken.

Maar het allerleukste was toch wel een ritje op de tractor samen met de boer, iedereen die wilde mocht mee.
Het was een erg leuke en leerzame ochtend!

Wij willen de medewerkers van boerderij De Weiden heel erg bedanken voor de leuke ochtend!