Een-nieuw-schooljaar

• Geschreven door directeur Johan van der Weerd.

​Een nieuw schooljaar.

Na een zomer met langdurige tropische temperaturen waren we erg blij onze leerlingen op de eerste schooldag weer op school te mogen ontmoeten.

De meeste leerlingen kwamen vol enthousiasme de school binnen lopen. Ze hadden er weer zin in. En wij ook!
Met elkaar, als team zullen ons ook dit schooljaar weer volledig inzetten voor de ontwikkeling van onze leerlingen. 'Samen laten we elk kind groeien' is ons motto. Samen als team, samen met onze collega's uit de zorg, maar zeker ook samen met ouders en verzorgers.

Dat het maar een mooi en leerzaam schooljaar mag worden.

Team Hamalandschool.​

column