Al doende leren we op de Hamalandschool en de successen vieren we

Zo ben je aan het opstarten met elkaar,  zo is het bijna kerstvakantie en is het jaar 2017 alweer bijna voorbij!
Elke dag in de afgelopen maanden is er weer veel geleerd op school.
Er is veel geleerd door de leerlingen en ook zeker door ons als team.
'Elke dag een beetje beter', dat is het motto dat we voor ogen houden, begeleid door stichting LeerKRACHT.
We proberen ons bij alles wat we doen af te vragen: Wat heeft de leerling eraan? Het lijkt een te simpele vraag, maar zo wezenlijk en belangrijk, dat we hem dus met regelmaat stellen aan onszelf en elkaar.
Daarom vinden we de stem van de leerling ook zo belangrijk, om te vertellen of te laten zien wat er nodig is om met plezier naar school te gaan en er volop te leren.

Al doende leren we op de Hamalandschool en de successen vieren we.
Zo bouwen we aan een fijne leer- en werkplek, waar iedereen op zijn eigen manier kan groeien.
Voor mij persoonlijk betekent het in ieder geval dat ik elke dag leer,  met veel plezier naar mijn werk ga en trots ben op het team en de leerlingen!

Inge Wijnen, teamleider Hamalandschool en Het Bariet

column